O nas

Podjetje z malo proizvodnjo PVC profilov je bilo ustanovljeno leta 1971 in je danes eno večjih na področju svetovanja in proizvodnje zahtevnih tehničnih profilov za različne branže iz umetnih mas.

Prevladujoča strategija podjetja je dober odnos s kupci in tehnično inovativni proizvodi,ki zadovoljujejo mednarodne standarde ISO 9001:2008.

S sedanjim proizvodnim programom smo že več kot 25 let prisotni v karavan industriji.Tako nam zagotavljanje kakovosti vsekakor ni tuje.Vsi procesi so načrtovani, izvajani in nadzorovani.

Od leta 1998 uporabljamo statistične metode za medfazno kontrolo proizvodnje in vseskozi spreminjamo ključne parametre za zagotavljanje stabilnosti procesov. Osnova za naše vsakdanje delo je zadovoljevanje želja in pričakovanj kupcev glede tehnične podpore in kvalitete,kar nam omogoča najsodobnejša tehnika in tehnologija v kombinaciji s strokovnim znanjem sodelavcev.

Pri tem uresničujemo ne samo naše težnje po rasti in razvoju,ampak tudi cilje okolice in življenskega prostora našega podjetja.

Miljana Mlakar, direktor